Χρόνια Πολλά - Χρόνια πολλά στον Κωνσταντίνο και την Ελένη!! | Buddha ... / Βασιλιάς του 5×5 και ο ωραίος της παρέας, τι άλλο να ζητήσεις

Χρόνια Πολλά - Χρόνια πολλά στον Κωνσταντίνο και την Ελένη!! | Buddha ... / Βασιλιάς του 5×5 και ο ωραίος της παρέας, τι άλλο να ζητήσεις. Έχεις κοροϊδέψει τον χρόνο και μετράει αντίστροφα! Πολύχρονος να είσαι και γερός σαν τα ψηλά βουνά. Φίλε μου σου εύχομαι ολόθερμα, χρόνια πολλά να ζήσεις και μακριά από ψευδαισθήσεις ότι ευχεσ γενεθλιων. Συνδυασμός λέξεων που αποδίδει το νόημα του μεταφραζόμενου όρου, ο οποίος. Ευχετήριες κάρτες και χρόνια πολλά.

Σου ευχομαι υγεία, ειρήνη, βιολέτα, μάρια, κατερίνα, ελένη, κικίτσα, κούλα, σούλα, τούλα και όποια άλλη θέλεις εσύ!! Χαρούμενα γενέθλια (charoúmena genéthlia, happy birthday). Χρόνια πολλά δε θα σου πω για θα στο πούνε όλοι! Μέσα απ' την καρδιά μου, μαζί με τις ευχές μου για τα γενέθλιά σου, εύχομαι στη φετινή χρονιά να. Για τα γενέθλιά σου, σου εύχομαι χρόνια πολλά.

AEL CRIMSON NEWS: Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλά!
AEL CRIMSON NEWS: Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλά! from 1.bp.blogspot.com
Χρόνια πολλά να τα εκατοστίσεις να έχεις ότι επιθυμείς και κάθε χρόνο τα γενέθλια σου να γίνονται πιο υπέροχα από τα προηγούμενα! „viele jahre! dieser neugriechische gruß wird zu jeder festlichkeit, sei es nun neujahr, ostern oder geburtstag, gewünscht: Ευχές για ένα νέο ξεκίνημα, μια πιο όμορφη και γλυκιά ζωή και μια καρδιά πλημμυρισμένη από ευτυχία. Για τα γενέθλιά σου, σου εύχομαι χρόνια πολλά. Χρόνια πολλά με όμορφες ευχές. Συνδυασμός λέξεων που αποδίδει το νόημα του μεταφραζόμενου όρου, ο οποίος. Happy birthday, happy name day. Βασιλιάς του 5×5 και ο ωραίος της παρέας, τι άλλο να ζητήσεις

Κάθε λουλούδι είναι και μια ευχή που σου εύχομαι η κάθε μία της να γίνει αληθινή!

Ευχές για την ονομαστική εορτή. „χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Σου ευχομαι υγεία, ειρήνη, βιολέτα, μάρια, κατερίνα, ελένη, κικίτσα, κούλα, σούλα, τούλα και όποια άλλη θέλεις εσύ!! Περισσότερες ευχές γενεθλίων για να πείτε τα χρόνια πολλά στους εορτάζοντες! Κλειστά τα στόματα heaven music έχω μέρες να σε. Αγάπη μου εύχομαι κάθε μέρα να είσαι χαρούμενη όπως αυτή την ημέρα της γιορτής σου! Ευχές για ένα νέο ξεκίνημα, μια πιο όμορφη και γλυκιά ζωή και μια καρδιά πλημμυρισμένη από ευτυχία. Χρόνια πολλά να τα εκατοστίσεις να έχεις ότι επιθυμείς και κάθε χρόνο τα γενέθλια σου να γίνονται πιο υπέροχα από τα προηγούμενα! Ευχετήριες κάρτες και χρόνια πολλά. Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας και χρόνια πολλά. Χαρούμενα γενέθλια (charoúmena genéthlia, happy birthday). Breithlá sona duit lá breithe sona duit. Πολύχρονος να είσαι και γερός σαν τα ψηλά βουνά.

Αν συνεχίσεις να ομορφαίνεις τόσο όσο μεγαλώνεις, τότε δεν θα έπρεπε να σε ανησυχεί τόσο το γεγονός ότι γερνάς! Για τα γενέθλιά σου, σου εύχομαι χρόνια πολλά. Μα δεν πειράζει γιατί οι νέοι μου φίλοι φαίνονται πιο αληθινοί. Ευχές για ένα νέο ξεκίνημα, μια πιο όμορφη και γλυκιά ζωή και μια καρδιά πλημμυρισμένη από ευτυχία. Περισσότερες ευχές γενεθλίων για να πείτε τα χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!

Χρόνια Πολλά - Καλά Χριστούγεννα!
Χρόνια Πολλά - Καλά Χριστούγεννα! from chaniafc.gr
Φίλε μου σου εύχομαι ολόθερμα, χρόνια πολλά να ζήσεις και μακριά από ψευδαισθήσεις ότι ευχεσ γενεθλιων. Или χρόνια πολλά — хронья пола! Περισσότερες ευχές γενεθλίων για να πείτε τα χρόνια πολλά στους εορτάζοντες! „viele jahre! dieser neugriechische gruß wird zu jeder festlichkeit, sei es nun neujahr, ostern oder geburtstag, gewünscht: Ευχές για την ονομαστική εορτή. Χρόνια (chrónia, years) + πολλά (pollá, many). Happy birthday, happy name day. Να είσαι καλά για να σε χαίρομαι για πάντα!

Χρόνια (chrónia, years) + πολλά (pollá, many).

Σου ευχομαι υγεία, ειρήνη, βιολέτα, μάρια, κατερίνα, ελένη, κικίτσα, κούλα, σούλα, τούλα και όποια άλλη θέλεις εσύ!! Κλειστά τα στόματα heaven music έχω μέρες να σε. Μαζί του, συμμετέχουν η πρόεδρος της εθνικής επιτροπής. Βασιλιάς του 5×5 και ο ωραίος της παρέας, τι άλλο να ζητήσεις Αν συνεχίσεις να ομορφαίνεις τόσο όσο μεγαλώνεις, τότε δεν θα έπρεπε να σε ανησυχεί τόσο το γεγονός ότι γερνάς! Οι γονείς μου θα πουν τα χρόνια πολλά από το τηλέφωνο. Χρόνια πολλά με όμορφες ευχές. Πολύχρονος να είσαι και γερός σαν τα ψηλά βουνά. 2 και πολλα πρωι τησ πρωτησ ημερασ τησ εβδομαδοσ ερχονται εισ το μνημειον οτε ανετειλεν ο ηλιοσ. Ευχές για την ονομαστική εορτή. Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας και χρόνια πολλά. Συνδυασμός λέξεων που αποδίδει το νόημα του μεταφραζόμενου όρου, ο οποίος. Χρόνια πολλά δε θα σου πω για θα στο πούνε όλοι!

„viele jahre! dieser neugriechische gruß wird zu jeder festlichkeit, sei es nun neujahr, ostern oder geburtstag, gewünscht: Χρόνια (chrónia, years) + πολλά (pollá, many). Αγάπη μου εύχομαι κάθε μέρα να είσαι χαρούμενη όπως αυτή την ημέρα της γιορτής σου! Κλειστά τα στόματα/kleista ta stomata μουσική: Χρόνια πολλά να τα εκατοστίσεις να έχεις ότι επιθυμείς και κάθε χρόνο τα γενέθλια σου να γίνονται πιο υπέροχα από τα προηγούμενα!

«Χρόνια πολλά Γιώργο» (pic) - Μπάσκετ - gavros.gr
«Χρόνια πολλά Γιώργο» (pic) - Μπάσκετ - gavros.gr from www.gavros.gr
„viele jahre! dieser neugriechische gruß wird zu jeder festlichkeit, sei es nun neujahr, ostern oder geburtstag, gewünscht: Χρόνια πολλά • (chrónia pollá). Αν συνεχίσεις να ομορφαίνεις τόσο όσο μεγαλώνεις, τότε δεν θα έπρεπε να σε ανησυχεί τόσο το γεγονός ότι γερνάς! Ό,τι τα μάτια αναζητούν και ό,τι ποθεί η ψυχή σου να γίνουν δώρα από τον θεό σήμερα στην. Περισσότερες ευχές γενεθλίων για να πείτε τα χρόνια πολλά στους εορτάζοντες! Χρόνια (chrónia, years) + πολλά (pollá, many). 2 και πολλα πρωι τησ πρωτησ ημερασ τησ εβδομαδοσ ερχονται εισ το μνημειον οτε ανετειλεν ο ηλιοσ. Μονάχα θα σου ευχηθώ, χαμόγελο να ΄ναι η ζωή σου όλη!

Breithlá sona duit lá breithe sona duit.

Οι παιδικοί φίλοι δεν θα είναι εδω για να παίξουμε και να φέρουν δώρα. Πολύχρονος να είσαι και γερός σαν τα ψηλά βουνά. Κλειστά τα στόματα heaven music έχω μέρες να σε. Βασιλιάς του 5×5 και ο ωραίος της παρέας, τι άλλο να ζητήσεις Συνδυασμός λέξεων που αποδίδει το νόημα του μεταφραζόμενου όρου, ο οποίος. Κάθε λουλούδι είναι και μια ευχή που σου εύχομαι η κάθε μία της να γίνει αληθινή! Χαρούμενα γενέθλια (charoúmena genéthlia, happy birthday). Ό,τι τα μάτια αναζητούν και ό,τι ποθεί η ψυχή σου να γίνουν δώρα από τον θεό σήμερα στην. 2 και πολλα πρωι τησ πρωτησ ημερασ τησ εβδομαδοσ ερχονται εισ το μνημειον οτε ανετειλεν ο ηλιοσ. Ξεκινάει η ενημέρωση από τον υπουργό υγείας κύριο βασίλη κικίλια. Или χρόνια πολλά — хронья пола! Μέσα απ' την καρδιά μου, μαζί με τις ευχές μου για τη γιορτή σου, εύχομαι στη φετινή χρονιά να πραγματοποιηθούν οι στόχοι και οι επιθυμίες. Να είσαι καλά για να σε χαίρομαι για πάντα!

Post a Comment

Previous Post Next Post

Facebook